Metal Box

Sensitive warehouse commercial refurbishment.
Brief. Considerations. Solution. Information. Important projects
that followed
Metal Box.

The brief was to create a clean, open plan office space, with improved transparency to internal corridors.

We proposed a Crittall style glazed screen between the office unit and circulation, which responded to the industrial character of the building.

The successfully completed scheme enhances the original industrial elements whilst the new contemporary additions bring natural light and transparency into the building.

Type. Commercial
Client. Private
Location. Southwark
Status. Completed
Size. 2,750sqft sq.ft

Important projects that followed Metal Box.

Precinct Shopping Centre.

Precinct Shopping Centre.

Southeast Office.

Southeast Office.

Woking.

Woking.